Majoitus

Varaa majoitus

Milloin haluaisit majoittua?

Vuokatinmaan rauhallinen sijainti Nuasjärven rannassa varmistaa puitteet onnistuneelle lomalle Vuokatissa. Voit viettää meillä kiireetöntä vapaa-aikaa nauttien laadukkaasta majoituksesta ja alueen monipuolisista palveluista.  

Vuokatinmaan loma-asuntojen Skandinaavinen tyyli ja korkeatasoinen varustelutaso takaa että viihdyt varmasti. Monipuolisesta majoitusvalikoimasta löydät sopivan villan, loma-asunnon tai huoneiston erikokoisiin tarpeisiin. Hyvinvarustellun keittiön lisäksi jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja takka, jonka äärellä voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Pihapiirissä on lisäksi grillikota ja leikkipaikka lapsille.

Vuokatin runsaslukuiset aktiviteetit sijaitsevat aivan lähellä, myös lähikauppa on vain kilometrin päässä. Hiihtoladut lähtevät suoraan Vuokatinmaan pihapiiristä ja kesällä käytössäsi on oma uimaranta.

Kaikissa huoneistoissamme ja loma-asunnoissamme on ilmalämpumput sekä ympäristöä ja energiankulutusta huomioiden kaikkiin huoneistoihin on asennettu Optiwatti, joka on älykäs huonekohtainen lämmityksen optimointi järjestelmä.

Huvilat – 10 henkilöä

Loma-asunnot - 8 henkilöä (92m²)

Loma-asunnot 8 henkilöä (82m²)

Loma-asunnot 2-5 henkilöä (58m²)

Loma-asunnot 2-5 henkilöä (42m²)

Logo web vuokatinmaa white

Jäätiönrinteenpolku 3, 88610 Vuokatti
Suomi, Finland

Petri Heikkinen
+358 50 585 1210

Larissa Tammis
+358 50 5861 444

sales@vuokatinmaa.com

© Copyright Vuokatinmaa 2023

flag suomi

flag english

flag german

flag china

flag japan

flag russia

flag sweden